Posjeti HAVK Mladost web-shop

Zagrepčani u polufinalu Europskih sveučilišnih igara

event 13.07.2016.

Pobjedom nad studentima iz Budimpešte rezultatom 7:6, zagrebački sveučilištarci plasirali su se u polufinale vaterpolo turnira na Europskim sveučilišnim igrama. U petak u 20:45 igraju za prolazak u finale s pobjednikom skupine D. Na plivalištu Kantrida jutros su snage odmjerili studenti sa zagrebačkog i budimpeštanskog sveučilišta. Kao i u svim drugim selekcijama, tako i u […]

Pobjedom nad studentima iz Budimpešte rezultatom 7:6, zagrebački sveučilištarci plasirali su se u polufinale vaterpolo turnira na Europskim sveučilišnim igrama. U petak u 20:45 igraju za prolazak u finale s pobjednikom skupine D.

Na plivalištu Kantrida jutros su snage odmjerili studenti sa zagrebačkog i budimpeštanskog sveučilišta. Kao i u svim drugim selekcijama, tako i u ovoj studentskoj, kad se sastanu Hrvati i Mađari igra se muški vaterpolo, s obiljem isključenja i napetim završnicama.
Iako su gotovo čitavu zadnju četvrtinu igrali bez Anđelića (“brutality”), Zagrepčani su obranili prednost od 3 gola i s dvije pobjede osigurali prvo mjesto u skupini C. Mladostaš, a ujedno i kapetan zagrebačkih studenata, Luka Brčić odigrao je kapetanski i postigao 3 gola. Uz njega, strijelci su bili Stojanović, Lipej, Anđelić i Čelar-Ćupić. Svoj doprinos ovoj vrijednoj pobjedi dao jei golman Slade svojim obranama.
Zagrebačke sveučilištarce u polufinalu očekuju studenti sa splitskog sveučilišta ili studenti iz Kopra.