Posjeti HAVK Mladost web-shop
Smjena igrača na savi

Zahvala bivšim Žapcima

event 17.06.2024.

Kako smo već objavili, te je u javnosti znano, HAVK Mladost je značajno izmijenila momčad za sljedeću natjecateljsku sezonu

U samom smo početku ljetnog prijelaznog roka doveli ili još bolje, vratili, cijelu plejadu vrhunskih igrača koji su svi do jednog u određenom trenutku igrali za našu momčad. Štoviše, najveći dio igrača koji smo uspjeli vratiti je osvojio i naslov prvaka Hrvatske 2021., a velik dio igrača je i ponikao u našem klubu.

Riječ je o ukupno čak 10 igrača (Bukić, Marcelić, J. Vrlić, Harkov, Biljaka, Vukičević, Lazić, Buljubašić, Bašić i M. Vrlić). No, budući da je velik broj igrača došao u naš klub, logika nalaže kako je velik, čak i u brojku jednak broj igrača napustio našu sredinu.

Istekli su ugovori i više nisu članovi HAVK Mladosti – Jerko Jurlina, David Mijić, Luka Bajić, Dario Rakovac, Branimir Herceg, Eugen Koprčina. Goran Solje, Jerko Penava, Maroje Gluhaić i Domagoj Jajčinović. 

Svim navedenim igračima prvenstveno zahvaljujemo na trudu i predanosti koji su iskazivali dok su se borili pod kapicom našeg kluba, dajući sve od sebe za što bolji rezultat i uspjeh HAVK Mladosti. Uvijek ćemo ih se rado sjećati, pomno pratiti nastavak njihove karijere, te im iskreno želimo uspješan nastavak njihovog sportskog puta.

HAVK Mladost