Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci bolji od Medvjeda

event 01.07.2022.

Juniori Mladosti su u posljednjem kolu skupine B izborili prvu pobjedu na Kupu RH koji se ovaj vikend igra u Zagrebu. Igrači trenera Vinceka bili su bolji od Medveščaka 20:8 (5:3, 6:2, 3:1, 6:2). Pobjeda nad gradskim suparnicima, iako uvjerljiva, bila je dovoljna Žapcima da zauzmu 3. mjesto u skupini B te da u sutrašnjem […]

Juniori Mladosti su u posljednjem kolu skupine B izborili prvu pobjedu na Kupu RH koji se ovaj vikend igra u Zagrebu. Igrači trenera Vinceka bili su bolji od Medveščaka 20:8 (5:3, 6:2, 3:1, 6:2).

Pobjeda nad gradskim suparnicima, iako uvjerljiva, bila je dovoljna Žapcima da zauzmu 3. mjesto u skupini B te da u sutrašnjem četvrtfinalu igraju protiv Jug AO, aktualnog prvaka Hrvatske u ovom uzrastu.

Medveščak je u prvoj četvrtini pružio solidan otpor našim Žapcima, da bi u nastavku ipak otpor Medvjeda slabio, a prednost Žabaca rasla. Konačnih +12 je razlika koja po prilici odražava odnos snaga ovih dvaju klubova u ovoj sezoni, kada je o juniorima riječ.

Golove za Mladost zabili su: Paić 6, Obuljen 4, Mihaljević 3, Toni Bušić 3, Bučević 2, Jan Bušić 1 i Bakarić 1.

Juniori Mladosti u subotu u 10:30 igraju protiv Jug AO, u susretu “krnjeg” četvrtfinala. Pobjednik tog dvoboja navečer igra s Primorjem EB u polufinalu gornjeg doma, dok će poraženi razigravati za plasman od 5.-8. mjesta protiv Mornara BS.