Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci čestitaju Barakudama  

event 15.09.2022.

  Dok se sliježu dojmovi sjajne atmosfere i veličanstvene proslave u splitskoj Spaladium Areni, Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost koristi priliku i ima čast, čestitati hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji na osvajanju zlatne medalje i naslova prvaka Europe. Točno 12 godina nakon identičnog podviga u Zagrebu, na našem otvorenom bazenu, sada se cijela naša vaterpolska obitelj s […]

 

Dok se sliježu dojmovi sjajne atmosfere i veličanstvene proslave u splitskoj Spaladium Areni, Hrvatski akademski vaterpolski klub Mladost koristi priliku i ima čast, čestitati hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji na osvajanju zlatne medalje i naslova prvaka Europe.

Točno 12 godina nakon identičnog podviga u Zagrebu, na našem otvorenom bazenu, sada se cijela naša vaterpolska obitelj s tisućama navijača, cijelom Hrvatskom, veselila u Splitu.

Čestitke upućujemo izborniku Ivici Tucku i cijelom njegovom stručnom stožeru, a čiji su sastavni dio i mladostaši, trener naše prve momčadi Zoran Bajić, kondicijski trener Pero Kuterovac i fizioterapeut Damir Luketić.

Od srca iskreno nazdravljamo i svim igračima, svoj 15-ici koji su činili momčad koja se uspinjala i uspela na vrh Europe. Navijali smo za sve, ali jednako tako i ponosni što je nemalen broj zlatnih Barakuda ponikao ili igrao u našem klubu, poput – Luke Bukića, Franka Lazića, Matiasa Biljake, Konstantina Harkova, Andrije Bašića, Ivana Domagoja Zovića.

Čestitke također upućujemo i Hrvatskom vaterpolskom saveza na sjajno organiziranom Europskom prvenstvu za pamćenje, sa zlatnom niti za kraj.

Bravo Barakude!