Žapci domaćini 2. kruga kvalifikacija za LEN Ligu prvaka

event 27.09.2021.

HAVK Mladost u novu europsku sezonu kreće u 2. krugu kvalifikacija za LEN Ligu prvaka. Žrijebom je odlučeno da skupinu D čine: HAVK Mladost, BVK Crvena Zvezda (SRB), Montpellier WP (FRA), GS Apolon Smyrnis (GRE). Naš klub će biti domaćin turnira koji će se od 8.-10.10.2021. odigrati na plivalištu SRC Mladost. Dva prvoplasirana kluba plasirat će se […]

HAVK Mladost u novu europsku sezonu kreće u 2. krugu kvalifikacija za LEN Ligu prvaka. Žrijebom je odlučeno da skupinu D čine: HAVK Mladost, BVK Crvena Zvezda (SRB), Montpellier WP (FRA), GS Apolon Smyrnis (GRE).

Naš klub će biti domaćin turnira koji će se od 8.-10.10.2021. odigrati na plivalištu SRC Mladost. Dva prvoplasirana kluba plasirat će se u treći, posljednji, krug kvalifikacija za LEN Ligu prvaka.

Crvena Zvezda, lanjski osvajač nacionalnog kupa Srbije i polufinalist Prvenstva Srbije, pojačana je za ovu sezonu dolaskom Gardaševića, Pješivca i Đurđića.

Montpellier je prvi krug kvalifikacija završio bez poraza, s dva neriješena ishoda, a u sastavu imaju nekolicinu hrvatskih igrača, među kojima i braću Živković i Ivankovića.

U grčkom Apolonu igra Visković koji je lani nosio kapicu Mladosti. Apolon je u prvom krugu kvalifikacija zauzeo četvrto mjesto, posljednje koje vodilo u slijedeću fazu natjecanja.

Točni termini odigravanja utakmica biti će objavljeni naknadno.