Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci drugi nakon pobjede protiv Opatije

event 27.02.2022.

Uvjerljivom pobjedom protiv Opatije, mlađi kadeti Mladosti su polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske u Šibeniku završili na drugom mjestu. Žapci su nadigrali Opatiju s 12:4 (5:2, 1:1, 3:0, 3:1). Prva četvrtina je usmjerila tijek čitavog susreta. Opatijci su poveli u prvom napadu, ali potom slijedi niz od 5 golova Žabaca, da bi na samom isteku prve […]

Uvjerljivom pobjedom protiv Opatije, mlađi kadeti Mladosti su polufinalni turnir Prvenstva Hrvatske u Šibeniku završili na drugom mjestu. Žapci su nadigrali Opatiju s 12:4 (5:2, 1:1, 3:0, 3:1).

Prva četvrtina je usmjerila tijek čitavog susreta. Opatijci su poveli u prvom napadu, ali potom slijedi niz od 5 golova Žabaca, da bi na samom isteku prve četvrtine Opatije smanjila na 2:5. Nakon ravnopravne druge dionice sa po jednim postignutim golom na obje strane, slijedila je treća četvrtina u kojoj je Mladost zapečatila svoju pobjedu golovima Sappea, Maglice i ponovo Sappea. Nakon 9:3 sve je bilo jasno i ostalo je našim dečkima da utakmicu mirno privedu kraju.

Trenerica Marinković je kratko prokomentirala nastup u Šibeniku: “Zadovoljna sam. Dobri su dečki, a bit će još bolji za finale.”

Čestitke svim igračima i njihovim trenerima.

Strijelci protiv Opatije: Sappe (5), Maglica (3), Mihaljević (1), Štefelić (1), Švarbić (1) i Modrić (1).