Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci lakoćom preplivali Kantridu

event 17.03.2018.

Mladost je bez većih poteškoća slavila u gostima kod Primorja u 17. kolu Regionalne lige. Bazen Kantrida nije više neosvojiva tvrđava kao što je bio prije par sezona. Žapci su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 18:5. Radu je već na samom početku utakmice pokazao da je trenutno u izvrsnoj formi te najavio još jednu svoju efikasnu […]

Mladost je bez većih poteškoća slavila u gostima kod Primorja u 17. kolu Regionalne lige.

Bazen Kantrida nije više neosvojiva tvrđava kao što je bio prije par sezona. Žapci su ostvarili uvjerljivu pobjedu rezultatom 18:5.
Radu je već na samom početku utakmice pokazao da je trenutno u izvrsnoj formi te najavio još jednu svoju efikasnu večer. Redom su ga pratili Biljaka, Zović, Bukić te je prednost bila sve veća i veća. Igrači trenera Bajića od početka su igrali dobru obranu te su domaćinima preostali udarci iz daljine koji ne predstavljaju probleme vrataru Marceliću. Početkom treće četvrtine Mladost je imala velikih 11:1 i samo je trebalo ostatak utakmice privesti kraju. Svoju priliku pri ovom rezultatu dobio je mladi vratar Mladosti Jukić. Uslijedio je period igre u kojem se igralo gol za gol te se rezultat dugo držao na granici od 10 razlike. Svoju minutažu dobili su igrači koji do sada nisu previše igrali kao što su mladi Bajić i Herceg. Herceg se čak upisao u listu strijelaca za prvo vodstvo preko 10 razlike 16:5.
Treba svakako naglasiti da se utakmica igrala pred solidno popunjenim tribine sa oko 400-tinjak gledatelja. Kolo prije kraja regularnog dijela Primorje je posljednje i teško će izboriti kvalifikacije za opstanak jer u posljednjem kolu gostuju kod drugoplasiranog Jadrana iz Herceg Novog. Mladost još ima odigrati susret kod kuće protiv POŠK-a koji će trener Bajić svakako iskoristiti za pripremu momčadi za final 4.
Nakon utakmice pomoćni trener Mladosti, Hrvoje Hrestak, je rekao:
Bila je to jedna mirna i koncentrirana utakmica s naše strane. Čestitam našim momcima na pristupu. Odigrali smo vrlo dobro s obzirom da smo malo pojačali treninge u proteklom tjednu. Rezultatski je ovo čak i više od naših očekivanja. Idemo dalje spremit se za POŠK-a i final 4 Regionalne lige

seniori

seniori

peterac primorje