Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci na gostovanju u Šibeniku

event 12.11.2021.

Igrači Mladosti putuju u Šibenik na utakmicu 6. kola Prvenstva Hrvatske. Domaći Solaris je momčad koja je zadnjih nekoliko godina u usponu kvalitete i put na Crnicu je itekako izazovan za izabranike trenera Bajića. Doda li se tome i ne baš blistava forma Žabaca, te da put u Šibenik slijedi netom po povratku iz Palerma […]

Igrači Mladosti putuju u Šibenik na utakmicu 6. kola Prvenstva Hrvatske. Domaći Solaris je momčad koja je zadnjih nekoliko godina u usponu kvalitete i put na Crnicu je itekako izazovan za izabranike trenera Bajića.

Doda li se tome i ne baš blistava forma Žabaca, te da put u Šibenik slijedi netom po povratku iz Palerma u kojem je Mladost visoko poražena, lako je zaključiti da će subotnju večer prijatelji Mladosti dočekati s velikom pažnjom ali i neizvjesnošću kojim će rezultatom završiti susret u Šibeniku.

Solaris je trenutno na trećem mjestu prvenstvene tablice s 3 boda više od Žabaca. Do kraja prvog dijela prvenstva Mladost ima bitno lakši raspored u odnosu na ekipu iz Krešimirovog grada, te je subotnji dvoboj de facto susret za treće mjesto nakon prvog dijela prvenstva.

Držimo fige igračima i stručnom stožeru da u jednoj pravoj, tvrdoj utakmici daju sve od sebe i pokažu s kojom kvalitetom raspolažu u ovom trenutku. Sretno dečki!

Utakmica Solaris – Mladost igra se u subotu 13.11. u 18:00 sati.