Žapci na Turniru super limača

event 11.06.2021.

Najmlađi Žapci, 2010. godište i mlađi, nastupaju na Turniru super limača, koji se igra na bazenu na Savi.Turnir super limača okupio je zagrebačke vaterpolo klince iz Mladosti, Medveščaka, Zagreba i ZPK-a. Kako bi sva djeca imala priliku zaigrati utakmicu, većina i po prvi puta u životu, Mladost i Medveščak su formirali po dvije ekipe. Šest […]

Najmlađi Žapci, 2010. godište i mlađi, nastupaju na Turniru super limača, koji se igra na bazenu na Savi.Turnir super limača okupio je zagrebačke vaterpolo klince iz Mladosti, Medveščaka, Zagreba i ZPK-a. Kako bi sva djeca imala priliku zaigrati utakmicu, većina i po prvi puta u životu, Mladost i Medveščak su formirali po dvije ekipe.

Šest ekipa, podijeljenih u dvije skupine po tri, u četvrtak i petak razigravaju u skupinama, dok je u subotu ujutro predviđena završnica za plasman.

Prvog dana natjecanja Mladost 1 je slavila nad Medveščakom 2 s visokih 23:1. Rezultat zorno prikazuje nadmoć malih Žabaca u ovoj utakmici. Golove su postigli Sappe 8, Šorić i Bogdanić po 3, Martinović i Butorac po 2, te po jedan Tadić, Silić, Šmuljić, Maran i Petric.

U drugom susretu Medveščak 1 je nadvisio Mladost 2 rezultatom 9:4. Medvjedi su bili bolji u prve dvije četvrtine i poveli s 5:0. No u poluvremenu su trener Banić i pomoćna trenerica Marinković upozorili male Žapce na greške, prvenstveno u dodavanjima, te se do kraja susreta igrala ravnopravna utakmica. Strijelci za Mladost 2 su bili: Lulić, Leko, Kokorić i Filipčić.

Prvi_dan_mlade_nade_4Prvi_dan_mlade_nade_2