Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci otvaraju seriju TV prijenosa

event 06.10.2018.

Novu sezonu prijenosa na Arena sport kanalu otvorit će dvoboj iz Zagreba između Mladosti i Crvene Zvezde. Poznat je raspored 1. kolo Regionalne lige za sezonu 2018/19. Zbog nastupa mnogih klubova u europskim natjecanjima, gdje se igraju posljednja kola kvalifikacija, prvo kolo biti će odigrano kroz 7 dana. Ligu otvaraju u srijedu 10.10. Mornar i […]

Novu sezonu prijenosa na Arena sport kanalu otvorit će dvoboj iz Zagreba između Mladosti i Crvene Zvezde. Poznat je raspored 1. kolo Regionalne lige za sezonu 2018/19.

Zbog nastupa mnogih klubova u europskim natjecanjima, gdje se igraju posljednja kola kvalifikacija, prvo kolo biti će odigrano kroz 7 dana. Ligu otvaraju u srijedu 10.10. Mornar i Partizan. Prema ugovoru između Regionalne lige i Arena sport, utakmice u direktnom prijenosu igrat će se petkom u 20:15 i ovogu puta to će biti utakmica na Savi. Žapci će ugostiti povratnika u ligu Crvenu Zvezdu. Dan poslije igra se splitski derbi između Jadrana i POŠK-a te dvoboj Juga protiv još jednog novaka u ligi, srpskog Šabca. Kolo će završiti tjedan dana nakon početka (17.10) crnogorski derbi između Jadrana iz Herceg novog i Primorca.