Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci peti na “Mladom Galebu”

event 03.10.2022.

Momčad Mladosti, godište 2009. i mlađi, zauzeli su peto mjesto na 21. po redu tradicionalnom međunarodnom turniru “Mladi Galeb” koji je u nedjelju, 2. listopada završen u Makarskoj. Naši su dječaci u konkurenciji 15 klubova iz 5 zemalja (Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Mađarske i Srbije), na koncu bili peti iza prvoplasiranog Šapca, Medveščaka, splitskog Jadrana i […]

Momčad Mladosti, godište 2009. i mlađi, zauzeli su peto mjesto na 21. po redu tradicionalnom međunarodnom turniru “Mladi Galeb” koji je u nedjelju, 2. listopada završen u Makarskoj.

Naši su dječaci u konkurenciji 15 klubova iz 5 zemalja (Hrvatske, Slovenije, Slovačke, Mađarske i Srbije), na koncu bili peti iza prvoplasiranog Šapca, Medveščaka, splitskog Jadrana i beogradskog Partizana.

U Makarskoj je Mladost u 1. kolu izgubila u skupini od Partizana 12:7, da bi potom pobijedili Mornar BS 6:4. U četvrtfinalu je splitski Jadran bio bolji 8:6.

U nadmetanju od 5. do 8. mjesta, Mladost je pobijedila u oba susreta. Prvo su mali Žapci svladali Jug AO 7:4, da bi u utakmici za peto mjesto bili bolji i od šibenskog Solarisa 10:8.