Posjeti HAVK Mladost web-shop
Sedmo kolo PH

Žapci po treću pobjedu nad Mornarom

event 03.12.2022.

Hat-trick. To je ono što se večeras traži, a vjerujemo i s pravom očekuje od naših dečki. Prva momčad Mladosti večeras od 18.30 sati gostuje u Splitu kod Mornara BS. Riječ je o utakmici 7. kola Prvenstva Hrvatske, a ujedno i posljednjoj utakmici uoči sljedećeg tjedna i završnog turnira Hrvatskog kupa u Zagrebu, 7. i 8. prosinca.

Ukoliko se netko pita – “odakle sad ono o hat-tricku” – slijedi pojašnjenje. Ove sezone se Mladost dosad dvaput susretala s Mornarom BS. U kvalifikacijama za plasman na završni turnir Hrvatskog kupa, ubilježili smo vrlo visoku i uvjerljivu pobjedu, 18:8. Nedavno je pak slijedila i druga utakmica, sada na turniru Premier lige i završilo je 12:6. Nije kao u prvom slučaju okruglih 10 razlike, ali jest dvostruko više postignutih od primljenih pogodaka. Dakle, 2-0 u dvije utakmice i zato… idemo sada po hat-trick.

Suparnika, kao i svakog uvažavamo i cijenimo, ali smo jednako tako svjesni svoje snage, znanja i kvalitete, a ponajviše prednosti u odnosu na mornarevce. Kada k tomu pridodamo dobre igre i takve rezultate u posljednje vrijeme, značajno poboljšanu obranu, imamo solidnog razloga iščekivanju lijepih vijesti iz Splita večeras.