Žapci počinju napad na prvaka Hrvatske

event 18.07.2020.

Mladostaši u gruškom finalu, klapa druga! U samo četiri dana. Nakon srijede koja nam je donijela radost i zadovoljstvo osvajanja i drugog trofeja ove sezone, pokala pobjednika Regionalne lige, mladostaši večeras ulaze u novo finale. Ovog puta se radi o prvoj utakmici finalne serije za naslov prvaka Hrvatske. Četvrtu godinu uzastopno se u finalu susreću […]

Mladostaši u gruškom finalu, klapa druga! U samo četiri dana. Nakon srijede koja nam je donijela radost i zadovoljstvo osvajanja i drugog trofeja ove sezone, pokala pobjednika Regionalne lige, mladostaši večeras ulaze u novo finale. Ovog puta se radi o prvoj utakmici finalne serije za naslov prvaka Hrvatske.

Četvrtu godinu uzastopno se u finalu susreću stari i najčešći suparnici, Mladost i Jug AO. U prijašnje tri sezone su Dubrovčani bili bolji, naši su momci sada odlučno nakon 12 godina donijeti titulu u Zagreb.
– Mi smo još u četvrtak, dakle dan nakon pobjede u Regionalnoj ligi imali sastanak, svi igrači sa stručnim stožerom, gdje sam jasno apelirao na ozbiljnost i da istog trenutka si izbacimo iz glave ono što je bilo – veli Zoran Bajić, trener Mladosti.
– Osvojili smo onaj trofej, ali to je iza nas, to je bilo ‘davno’. Želimo više, želimo sve, a svjesni smo da nas s druge strane čeka velik suparnik koji će se sigurno željeti pokazati u najljepšem svjetlu.
Utakmica Jug AO – Mladost počinje večeras u 18.45 sati u Dubrovniku i uz prijenos na 2. programu HTV. Druga je utakmica na rasporedu sljedeće srijede, 22. srpnja, također od 18.45 sati i jednako tako uz prijenos na HTV 2.