Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci ponovno bez kapetana Jelače

event 07.10.2022.

Strahovanja su se nažalost ostvarila. Naša seniorska momčad i drugi će uzastopni turnir, na samom početku sezone, odigrati bez svojeg kapetana, prvog braniča i jednog od ključnih igrača Marka Jelače. Nakon kvalifikacijskog turnira Lige prvaka u Herceg Novom proteklog tjedna, Mladost će danas i sutra (petak i subota, 7. i 8. listopada) odigrati obje utakmice […]

Strahovanja su se nažalost ostvarila. Naša seniorska momčad i drugi će uzastopni turnir, na samom početku sezone, odigrati bez svojeg kapetana, prvog braniča i jednog od ključnih igrača Marka Jelače. Nakon kvalifikacijskog turnira Lige prvaka u Herceg Novom proteklog tjedna, Mladost će danas i sutra (petak i subota, 7. i 8. listopada) odigrati obje utakmice na beogradskom turniru Premier lige bez Jelače.

– Marko je skinuo konce kao posljedicu udarca zadobivenog prije tjedan dana u Dubrovniku, ali postoji i mala oteklina, no više od svega to je sve još uvijek jako svježe. Rana jest zarasla, no koža je tanka i puno bi riskirali da nam on zaigra. U slučaju obnove ozljede, možda i dva mjeseca neigranja. To ne dolazi u obzir i zato Marko nažalost ostaje u Zagrebu – rekao je Zoran Bajić, trener naše momčadi.

Dečki i stručni stožer danas (petak) kreću put Beograda, budući da je prva utakmica na rasporedu dosta kasno (21.15 sati). Suparnik je Šabac, a utakmicu je moguće pogledati i u TV prijenosu na Arena Sport 1.