Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci potopili Juga

event 12.01.2018.

Juniori Mladosti ostvarili su i treću pobjedu u skupini Prvenstva Hrvatske te izborili direktan plasman u polufinale. Igrači pod vodstvom trenera Vinceka nastavljaju sa izvrsnim igrama u Splitu. U trećem su kolu visoko pobijedili ekipu dubrovačkog Juga rezultatom 16:7. Sve je bilo riješeno već u prvoj četvrtini koju je Mladost u napadu odigrala gotovo savršeno […]

Juniori Mladosti ostvarili su i treću pobjedu u skupini Prvenstva Hrvatske te izborili direktan plasman u polufinale.

Igrači pod vodstvom trenera Vinceka nastavljaju sa izvrsnim igrama u Splitu. U trećem su kolu visoko pobijedili ekipu dubrovačkog Juga rezultatom 16:7. Sve je bilo riješeno već u prvoj četvrtini koju je Mladost u napadu odigrala gotovo savršeno i koju je dobila sa 8:2. Međutim ni tada nisu stali već su zaključali svoja vrata sve do samog kraja 3. četvrtine. Ponovo je na golu bio izvrstan vratar Jurlina sa 8 obrana. U napadačkom dijelu istaknuli su se Smolčić i Brnetić sa 4 gola.
S ovom pobjedom Žapci su si osigurali duži odmor jer, kao prvoplasirani,preskaču četvrtfinalnu utakmicu. Svako su to i zaslužili nakon ove predstave jer ne dobiva se Juga svaki dan sa 9 razlike. U tri utakmice u skupini Mladostaši su ostvarili tri pobjede, ali njihovu dominaciju najbolje oslikava +23 gol razlika.
Mladostaši će ponovo u bazen u subotu u 20 sati kada će igrat protiv boljeg iz susreta Primorja i Mornara.