Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci potopili susjede

event 13.04.2017.

Uvjerljivom pobjedom i u uzvratnom susretu četvrtfinala Prvenstva Hrvatske, Mladostasši su izborili nastup u polufinalu. I uoči ove utakmice, već se moglo naslućivati koja momčad će u sljedeći krug jer su kao gosti Mladostaši slavili u prvoj utakmici sa 17:5. U uzvratu su naši mladići bili još uvjerljiviji te slavili sa velikih 20:1. Bila je […]

Uvjerljivom pobjedom i u uzvratnom susretu četvrtfinala Prvenstva Hrvatske, Mladostasši su izborili nastup u polufinalu.

I uoči ove utakmice, već se moglo naslućivati koja momčad će u sljedeći krug jer su kao gosti Mladostaši slavili u prvoj utakmici sa 17:5. U uzvratu su naši mladići bili još uvjerljiviji te slavili sa velikih 20:1.
Bila je to utakmica u kojoj je Mladost pokazala da je i dalje bez premca lider u gradu. Gosti su u cijeloj utakmici postigli samo jedan pogodak (s igračem više) što pokazuje da su Štritofovi mladići od početka do kraja igrali angažirano. Treba istaknuti i premijerni nastup mladog vratara Nekića koji je dobio priliku u trećoj i četvrtoj četvrtini.
U napadu su se najviše istaknuli Vlahović sa 5 golova te Bukić i Brlečić sa po 4 gola.
U polufinalu Mladostaši će igrati protiv Primorja koje također sa dvije pobjede bilo bolje od POŠK-a. Polufinale se igra na dvije pobjede, a prva utakmica igra se na Savi u srijedu 19.4