Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci sa minimalnom prednošću čekaju uzvrat

event 10.03.2016.

U prvoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske Mladostaši su u gostima pobijedili splitski Jadran rezultatom 7:6. Uzvrat se igra 16.3. U Zagrebu. Znao je trener Hrestak da će Jadran biti opasan protivnik i da će se njegovi momci morati odigrati na visokoj razini kako bi prošli u polufinale. Prva utakmica u Splitu bila je izjednačena od […]

U prvoj utakmici četvrtfinala Prvenstva Hrvatske Mladostaši su u gostima pobijedili splitski Jadran rezultatom 7:6. Uzvrat se igra 16.3. U Zagrebu.

Znao je trener Hrestak da će Jadran biti opasan protivnik i da će se njegovi momci morati odigrati na visokoj razini kako bi prošli u polufinale. Prva utakmica u Splitu bila je izjednačena od početka do kraja i na kraju možemo biti zadovoljni što se u Zagreb Žapci vraćaju sa minimalnom prednosti. Jedan od najzaslužnijih za to je vratar Marcelić koji je imao visokh 65% obrana (11). U napadu su se istaknuli Bukič i Vlahović sa 2 pogotka, a svakako treba spomenuti i vrlo dobrog Paškvalina koji je izborio čak 7 isključenja Jadranovih igrača.

Nadamo se da će Žapci i na svom bazenu pokazati dobru igru te da neće dozvoliti gostima da iznenade. Utakmica se igra u 20:30.