Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci se okreću F4 Regionalne vaterpolo lige

event 19.03.2019.

Nakon teškog gostovanja u Ligi prvaka kod BPM Sport Managementa, u kojem je domaćin slavio rezultatom 12:9, Žapci se okreću Final Fouru Regionalne vaterpolo lige do kojeg ih dijeli još mjesec dana. “U Italiji smo dobro otvorili utakmicu i držali se odlično sve do treće četvrtine. No, presudila je njihova šira rotacija i širi roster […]

Nakon teškog gostovanja u Ligi prvaka kod BPM Sport Managementa, u kojem je domaćin slavio rezultatom 12:9, Žapci se okreću Final Fouru Regionalne vaterpolo lige do kojeg ih dijeli još mjesec dana.
“U Italiji smo dobro otvorili utakmicu i držali se odlično sve do treće četvrtine. No, presudila je njihova šira rotacija i širi roster jer su nas u zadnjoj četvrtini dobili uvjerljivo što je na kraju presudilo. Presudio je i igrač više, kojeg smo mogli bolje iskoristiti u završnici da smo bili koncentriraniji u samoj realizaciji. Na nama je da poradimo na tim segmentima igre i što spremniji dočekamo Final Four!”– izjavio je nakon utakmice trener Mladosti Zoran Bajić.
Mladost već u srijedu očekuje nova utakmica, susret s Primorcem iz Kotora koji se igra na zagrebačkom bazenu Mladosti od 20:45 sati. Budući da je Mladost još prošlog tjedna matematički osigurala prvo mjesto Regionalne vaterpolo lige u ovu utakmicu Žapci ulaze opuštenije te su u mislima već fokusirani na borbu za trofej. Prednost u borbi donijet će im i domaća publika budući da su prvim mjestom osigurali i domaćinstvo.
“Utakmica s Primorcem je posljednja utakmica regularnog dijela lige. Rezultatski nam možda i ne znači mnogo ali bitno nam je da se počnemo pripremati za završnicu. Preostale utakmice moramo iskoristiti za podizanje naše forme kako bismo Final Four dočekali fizički i mentalno što spremniji te iskoristili prednost domaćeg terena.” – izjavio je igrač Mladosti Ivan Buljubašić.
Nakon utakmice s Primorcem, iduća utakmica Mladosti na domaćem bazenu je u srijedu 27. ožujka od 20.30 sati kada u Ligi prvaka Žapci dočekuju Olympiacos. Ulaz na utakmicu je besplatan uz brojna iznenađenja za publiku.