Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci solidno parirali Jugašima

event 22.02.2017.

Pred punim tribinama na Savi vaterpolisti Mladosti pružili su vrlo dobar otpor aktualnom europskom prvaku Jugu. Mladostaši su igrali jako dobro na početku utakmice te su poveli preko Vlahovića. Jugaši ipak pokazuju da su trenutni jači protivnik te malo po malo preuzimaju vodstvo koje nisu ispuštali do kraja. Mlada momčad Ratka Štritofa nije se predavala […]

Pred punim tribinama na Savi vaterpolisti Mladosti pružili su vrlo dobar otpor aktualnom europskom prvaku Jugu.

Mladostaši su igrali jako dobro na početku utakmice te su poveli preko Vlahovića. Jugaši ipak pokazuju da su trenutni jači protivnik te malo po malo preuzimaju vodstvo koje nisu ispuštali do kraja. Mlada momčad Ratka Štritofa nije se predavala te je na kraju izgubila rezultatom 12:9 što se u ovom trenutku može nazvati zadovoljavajući poraz. Dobra je to najava pred sljedeće kolo kada Žapci igraju u Rijeci važnu utakmicu protiv Primorja.
Po dva gola za Mladost postigli su Bukić (oba iz peterca), Zović i Vlahović dok su jedan gol postigli Brlečić, Lazić i Pavičić.

Svakako moramo naglasiti kako su se mnogi ljubitelji vaterpola odazvali na humanitarnu akciju za Tonku Jerković te su u velikom broju došli na bazen i kupnjom ulaznica podržali akciju.