Žapci u prvoj četvrtini slomili Medveščak

event 23.11.2019.

Sjajnim otvaranjem utakmice mlađi kadeti Mladosti svladali su Medveščak u drugom nastupu u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Žapci su slavili s 13:6 (7:1, 2:1, 2:2, 2:2). Odličnim otvaranjem utakmice igrači trenera Sappea priskrbili su veliku prednost od 6 golova, ostvarenu u prvoj četvrtini, koju su kasnije samo održavali. Dominacija Žabaca u prvom dijelu susreta bila je […]

Sjajnim otvaranjem utakmice mlađi kadeti Mladosti svladali su Medveščak u drugom nastupu u kvalifikacijama za Prvenstvo Hrvatske. Žapci su slavili s 13:6 (7:1, 2:1, 2:2, 2:2).

Odličnim otvaranjem utakmice igrači trenera Sappea priskrbili su veliku prednost od 6 golova, ostvarenu u prvoj četvrtini, koju su kasnije samo održavali. Dominacija Žabaca u prvom dijelu susreta bila je vidljiva kroz kontre i polukontre, koje su završavali večeras najistaknutiji pojedinci Jakuš, Vukojević i Erenda.

Ostatak utakmice protekao je u nešto lakšem tempu i izjednačenijoj igri, a u tom dijelu susreta istakao se vratar Matić s nekoliko lijepih obrana, uključujući i jedan obranjeni peterac.

Zadovoljstvo zbog pobjede tim je veće ako se ima u vidu da je Mladost u ovom uzrastu rijetko slavila protiv gradskih suparnika sa Svetica. To potvrđuje i pljesak kojim su roditelji i publika nagradili naše Žapce po svršetku utakmice. Bravo!

Mladost nakon dva susreta u kvalifikacijama za PH ima pobjedu i poraz.

Sastav Mladosti: Matić, Udovičić, Erenda (3), Čolović (2), Čolović, Petrović Malešević, Vukojević (3), Brčić, Dobrić (1), Leko, Jakuš (3), Stančić (1), Subota, Radetić, trener Sappe.