Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci upisali prve pobjede u Dubrovniku

event 25.04.2019.

U prvim kolima borbe za plasman od 17.-24. mjesta obje ekipe Mladosti ostvarile su pobjede na međunarodnom turniru Tomo Udovičić u Dubrovniku. U12 ekipa igrala je protiv djevočica iz grčkog kluba Nireas. Početak utakmice nije izgledao dobro po trenera Sappea i njegove mladiće. Početkom druge četvrtine gubili su 4:0 i malo tko na bazenu je […]

U prvim kolima borbe za plasman od 17.-24. mjesta obje ekipe Mladosti ostvarile su pobjede na međunarodnom turniru Tomo Udovičić u Dubrovniku.

U12 ekipa igrala je protiv djevočica iz grčkog kluba Nireas. Početak utakmice nije izgledao dobro po trenera Sappea i njegove mladiće. Početkom druge četvrtine gubili su 4:0 i malo tko na bazenu je vjerovao u preokret. Žapci nisu tako mislili i sredinom treće četvrtine ubacuju u brzinu više. Nakon što su bili 5:2, više nisu primili pogotka do kraja utakmice, a postigli ih čak 5 za konačnih 7:5. Prva pobjeda na turniru i važni bodovi u ovoj skupini za poredak. Dva gola za Mladost postigao je Erenda, dok su jednom mrežu protivnica zatresli Čolović, Vukojević, Sappe, Jakuš i Stančić. Sljedeći susret Žapci igraju u petak u 11:30 protiv Mediterranija.

Stariji dečki također nisu dobro ušli u utakmicu te su na poluvremenu bili u zaostatku 1:0. Međutim trener Gulin je odradio dobar posao na promjeni strana te su njegovi mladići zaigrali puno bolje. Preostale dvije četvrtine slavili su u svakoj sa po 3:0 te ostvarili laganu pobjedu rezultatom 6:1. Izvrsnu utakmicu odigrao je Bušić koji je postigao 4 pogotka, a njemu su se među strijelcima pridružili Brkić i Katičić svaki sa po jednim pogotkom. U sljedećem kolu, kojeg igraju u petak u 12:15h protivnik će im biti KPK.