Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci uvjerljivo slavili u derbiju

event 14.01.2017.

Mladostaši su izvrsno krenuli u nastavak Regionalne lige. U Zagrebu su lakše od očekivanog pobijedili Partizan rezultatom 10:4. Žapci su odigrali izvrsno prvo poluvrijeme i očito su dobrom igrom željeli treneru Štritofu uveseliti današnji rođendan. Obrana na čelu sa fenomenalnim Marcelićem (9 obrana u prvom poluvremenu) je očito ono na čemu je trener Štritof inzistirao […]

Mladostaši su izvrsno krenuli u nastavak Regionalne lige. U Zagrebu su lakše od očekivanog pobijedili Partizan rezultatom 10:4.

Žapci su odigrali izvrsno prvo poluvrijeme i očito su dobrom igrom željeli treneru Štritofu uveseliti današnji rođendan. Obrana na čelu sa fenomenalnim Marcelićem (9 obrana u prvom poluvremenu) je očito ono na čemu je trener Štritof inzistirao u ovom derbiju. U napadu se istaknuo Paškvalin s 2 izborena peterca koje je smireno realizirao Zović.

Nakon 4:0 vodstva, uslijedio je detetominutni period bez gola Mladostaša (Partizan je postigao 1 gol). O tim trenucima malo nas je moglo zabrinuti loše odigravanje igrača više. Ipak slijede tri gola Žabaca u nizu i pobjednik je bio riješen i prije ulaska u posljednju četvrtinu (7:1). Do kraja utakmice po tri gola sa svake strane za uvjerljivu i važnu pobjedu naše mlade momčadi.

S ovom pobjedom Mladostaši su prestigli Beograđane i zasjeli na treće mjesto na ljestvici. Za tjedan dana Štritofa i njegove momke čeka teško gostovanje u Splitu kod Mornara.