Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci uz Dinamo na utakmici s Manchester Cityjem

event 11.12.2019.

Vaterpolisti Mladosti večeras navijaju za Dinamo! Ususret utakmici s Manchester Cityjem koju Dinamo na Maksimiru igra od 18:55 sati, Žapci su podržali Plave budući da i sami predstavljaju Zagreb u vaterpolskoj Ligi prvaka te dobro znaju važnost potpore navijača. Na Dinamovoj adventskoj kućici na Trgu bana Josipa Jelačića pobjedu su im poželjeli trener Mladosti Zoran […]

Vaterpolisti Mladosti večeras navijaju za Dinamo! Ususret utakmici s Manchester Cityjem koju Dinamo na Maksimiru igra od 18:55 sati, Žapci su podržali Plave budući da i sami predstavljaju Zagreb u vaterpolskoj Ligi prvaka te dobro znaju važnost potpore navijača.

Na Dinamovoj adventskoj kućici na Trgu bana Josipa Jelačića pobjedu su im poželjeli trener Mladosti Zoran Bajić, kapetan Ivan Marcelić te igrači Luka Bukić i Franko Lazić. 

”U ime cijele ekipe želim Dinamu svu sreću u utakmici sa Citiyjem i da ostvare željeni rezultat. I Mladost i Dinamo predstavljaju zagrebački sport i talent u Europi te je važno da jedni drugima pružimo podršku kada god možemo.  Naravno, veliki sam navijač Dinama od malena što je dodatni razlog zašto vjerujem u pobjedu!” – izjavio je Ivan Marcelić dok je Franko Lazić dodao: ‘‘City je moćan, ali Dinamo sigurno slavi, Petković će biti strijelac!”

 Žapci su u ponedjeljak slavili u važnom dvoboju vaterpolske Lige prvaka, pobijedivši na domaćem bazenu francuski Marseille. Ovom pobjedom Mladost je napravila veliki korak prema plasmanu u Final Eight natjecanja, a Dinamo večeras može do vlastitog velikog uspjeha te nastaviti izvrstan tjedan zagrebačkog sporta.

 Sretno Dinamo!