Žapci večeras idu po poravnanje na 1-1

event 22.07.2020.

Na našem se otvorenom bazenu uz Savu, večeras od 18.45 sati igra druga finalna utakmica za naslov prvaka Hrvatske u vaterpolu. Naša Mladost dočekuje goste iz Dubrovnika, momčad Juga kojeg predvodi trener Vjeko Kobešćak i u čijim redovima igra Luka Lončar. Dvojac koji je prve vaterpolske ‘korake’ napravio baš u Zagrebu i u Mladosti. U […]

Na našem se otvorenom bazenu uz Savu, večeras od 18.45 sati igra druga finalna utakmica za naslov prvaka Hrvatske u vaterpolu. Naša Mladost dočekuje goste iz Dubrovnika, momčad Juga kojeg predvodi trener Vjeko Kobešćak i u čijim redovima igra Luka Lončar. Dvojac koji je prve vaterpolske ‘korake’ napravio baš u Zagrebu i u Mladosti.

U prvoj su utakmici jugaši pobijedili tek boljim izvođenjem peteraca (18:16 nakon 13:13 poslije četiri četvrtine) što je u vaterpolu u velikoj mjeri i pitanje sreće. Međutim, tom pobjedom, Jug je poveo 1-0 u seriji od maksimalno mogućih pet utakmica. Naša momčad večeras ide po poravnanje, a do njega se stiže jasno… pobjedom.
– Čeka nas izuzetno teška utakmica. Psihološka prednost koju smo mi imali u prvoj utakmici, sada je na Jugovoj strani. Moramo napraviti sve kako bi bili čvrsti i karakterni. Sve ćemo učiniti za pobjedu. Bit ćemo brzi, kvalitetni i dinamični. Nadam se da će gledatelji uživati i vjerujem da će to biti prava poslastica za vaterpolske sladokusce. Idemo po pobjedu – jasno je poručio naš trener Zoran Bajić.
Utakmica počinje u 18.45 na otvorenom bazenu i uz prijenos na 2. programu HTV-a.