Žapci završili na osmom mjestu na Mladom Galebu

event 06.10.2019.

Nakon poraza od Juga AO, kadeti Mladosti su zauzeli 8. mjesto na jakom međunarodnom turniru Mladi Galeb odigranom ovaj vikend u Makarskoj. Dubrovčani su bili bolji rezultatom 9:2 (2:0, 3:0, 1:1, 3:1). Na kraju turnira osjetio se umor kod Žabaca kojima je to bio peti susret od petka poslijepodne. Jug AO je vodio od početka […]

Nakon poraza od Juga AO, kadeti Mladosti su zauzeli 8. mjesto na jakom međunarodnom turniru Mladi Galeb odigranom ovaj vikend u Makarskoj. Dubrovčani su bili bolji rezultatom 9:2 (2:0, 3:0, 1:1, 3:1).

Na kraju turnira osjetio se umor kod Žabaca kojima je to bio peti susret od petka poslijepodne. Jug AO je vodio od početka susreta, a Mladostaši su svoja dva gola postigli u posljednje dvije četvrtine. Golove za Žapce postigli su Luka Barišić i Bučević, koji su na svim utakmicama bili u vrhu liste strijelaca Mladosti.

Turnir je dobrodošao treneru Štritofu i njegovim igračima da na početku sezone vide koje detalje iz igre trebaju uvježbavati na treninzima kako bi svoju igru podigli na još višu razinu.