Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapci završili na osmom mjestu na Mladom Galebu

event 06.10.2019.

Nakon poraza od Juga AO, kadeti Mladosti su zauzeli 8. mjesto na jakom međunarodnom turniru Mladi Galeb odigranom ovaj vikend u Makarskoj. Dubrovčani su bili bolji rezultatom 9:2 (2:0, 3:0, 1:1, 3:1). Na kraju turnira osjetio se umor kod Žabaca kojima je to bio peti susret od petka poslijepodne. Jug AO je vodio od početka […]

Nakon poraza od Juga AO, kadeti Mladosti su zauzeli 8. mjesto na jakom međunarodnom turniru Mladi Galeb odigranom ovaj vikend u Makarskoj. Dubrovčani su bili bolji rezultatom 9:2 (2:0, 3:0, 1:1, 3:1).

Na kraju turnira osjetio se umor kod Žabaca kojima je to bio peti susret od petka poslijepodne. Jug AO je vodio od početka susreta, a Mladostaši su svoja dva gola postigli u posljednje dvije četvrtine. Golove za Žapce postigli su Luka Barišić i Bučević, koji su na svim utakmicama bili u vrhu liste strijelaca Mladosti.

Turnir je dobrodošao treneru Štritofu i njegovim igračima da na početku sezone vide koje detalje iz igre trebaju uvježbavati na treninzima kako bi svoju igru podigli na još višu razinu.