Žapcima 1. međunarodni turnir Mladost 2016

event 01.10.2016.

U posljednjoj utakmici na turniru Mladostaši su teže od očekivanog svladali Pallanuoto Trieste rezultatom 10:7. S tri pobjede Mladostaši su osvojili turnir. U ovoj utakmici vidjelo se da je ovo druga utakmica u danu te da su naši u tijeku priprema za nadolazeći kvalifikacijski turnir LEN kupa u francuskom Aix en Provence te za početak […]

U posljednjoj utakmici na turniru Mladostaši su teže od očekivanog svladali Pallanuoto Trieste rezultatom 10:7. S tri pobjede Mladostaši su osvojili turnir.

U ovoj utakmici vidjelo se da je ovo druga utakmica u danu te da su naši u tijeku priprema za nadolazeći kvalifikacijski turnir LEN kupa u francuskom Aix en Provence te za početak Regionalne lige. Ruke su našim igračima bile teške te su prvi put poveli pri rezultatu 6:5. Izvrsnu formu ponovo je pokazao vratar Marcelić koji je skupio 10 obrana od toga i jedan peterac (isto kao i u utakmici protiv Primorja). Svakako veseli činjenica da su u završnici utakmice Vlahović i Milaković predvodili mladiće koji je trener Štritof pružio priliku te koji su se pokazali kako napreduju iz utakmice u utakmicu.
U ovoj utakmici zbog ozljede nije nastupio Luka Bukić te će se tijekom sljedećeg tjedna znati koliko je situacija ozbiljna. Njegov izostanak na početku sezone bio bi težak udarac za ovu ekipu.
Ponovo je najefikasniji u našim redovima bio Vlahović sa 3 gola. Uz njega 2 je postigao Milaković, a u listu strijelaca upisali su se još i Brlečić, Lazić, Paškvalin, Bašić i Zović.

Poredak momčadi na kraju turnira:

1. HAVK Mladost 9
2. Primorje EB 6
3. Pallanuoto Trieste 3
4. Medveščak 0