Posjeti HAVK Mladost web-shop

Žapcima 6. mjesto na Prvenstvu Hrvatske

event 01.03.2020.

Mlađi juniori HAVK Mladost porazom su zaključili završni turnir Prvenstva Hrvatske koji se od četvrtka do nedjelje odigravao u Splitu. Bolji od Žabaca bili su igrači Mornara 12:10. Viktor Antunović i Luka Tkalčec postigli su 3 pogotka, 2 je dodao Jan Bušić dok su jednom precizni bili Filip Josipović i Ivan Bucić. Naš Viktor Antunović […]

Mlađi juniori HAVK Mladost porazom su zaključili završni turnir Prvenstva Hrvatske koji se od četvrtka do nedjelje odigravao u Splitu. Bolji od Žabaca bili su igrači Mornara 12:10.

Viktor Antunović i Luka Tkalčec postigli su 3 pogotka, 2 je dodao Jan Bušić dok su jednom precizni bili Filip Josipović i Ivan Bucić. Naš Viktor Antunović zauzeo je 2. mjesto na listi strijelaca s 20 golova, dok je najbolji bio Ormčen iz Mornara BS s 21 zgoditkom.

Prvak Hrvatske je domaći Jadran, drugi su igrači Jug AO, a treće je Primorje EB. Čestitke svim ekipama.

Sastav mlađih juniora HAVK Mladost koji je na ovogodišnjem Prvenstvu Hrvatske osvojio 6. mjesto:

Jakov Ćosić, Borna Brkić, Filip Josipović, Jan Bušić, Marin Rogulj, Zvonimir Schonwald, Viktor Antunović, Vilim Pantlik, Ivan Bucić, Petar Markić, Dijego Antunović, Jakša Zaratustra Mihaljević, Marin Luetić i Luka Tkalčec. Trener Nikica Gulin i pomoćnik Hrvoje Hrestak.