Žapcima novi porazi u Dubrovniku

event 24.04.2019.

Drugog dana međunarodnog vaterpolo turnira tomo Udovičić 2019 obje postave Mladosti upisale su i drugi poraz te će u borbu za plasman od 17.-24.mjesta. U jutarnjem dijelu programa nade U-12 imale su za protivnika mađarski Szolnoki. Momčad koju vodi trener Sappe nije imala sreće sa ždrijebom. Drugog dana su imali možda i težeg protivnika nego […]

Drugog dana međunarodnog vaterpolo turnira tomo Udovičić 2019 obje postave Mladosti upisale su i drugi poraz te će u borbu za plasman od 17.-24.mjesta.

U jutarnjem dijelu programa nade U-12 imale su za protivnika mađarski Szolnoki. Momčad koju vodi trener Sappe nije imala sreće sa ždrijebom. Drugog dana su imali možda i težeg protivnika nego dan ranije. Mladi Žapci su se još nekkao držali u prve dvije četvrtine, ali u nastavku su pali u snazi te su Mađari otišli na veliku razliku. Na kraju je susret završio rezultatom 17:2, a Mladostaši su završili nastup u skupini na trećem mjestu. U nastavku natjecanja Žapci će igrati u grupi Y, a protivnici će im biti Mediterrani (Italija), Nireas (Grčka), NRW (Njemačka).

Popodnevni program nije bio ništa uspješniji za naše mladiće. Nešto stariji mladići U-14 igrali su protiv Roma Vis Nove, talijanske momčadi koja je još jučer pokazala da je jedan od favorita turnira. Mladostaši su se trudili, nisi se predavali do samog kraja, ali su izgubili sa 8:3. Momčad koju vodi Nikica Gulin također je završila na trećem mjestu. Njihovi protivnici u nastavku turnira biti će KPK (Hrvatska) te grčki Kastellas i njemački Potsdam.