Posjeti HAVK Mladost web-shop

Započinje Regionalna liga

event 06.10.2017.

Kreće novo izdanje Regionalne lige koju otvara u petak (6.10.) gradski derbi splitskih klubova Jadrana i Mornara. Mladostaši su u subotu domaćini Budvi. Burno je bilo u našem klubu uoči početka Lige. Nakon što smo ispali iz europskih kupova, došlo je do promjene na klupi. Samo nešto manje od tjedan dana prije prvenstva momčad je […]

Kreće novo izdanje Regionalne lige koju otvara u petak (6.10.) gradski derbi splitskih klubova Jadrana i Mornara. Mladostaši su u subotu domaćini Budvi.

Burno je bilo u našem klubu uoči početka Lige. Nakon što smo ispali iz europskih kupova, došlo je do promjene na klupi. Samo nešto manje od tjedan dana prije prvenstva momčad je preuzeo Zoran Bajić. Za početak Lige novom treneru glavni zadatak biti će podići momčad psihološki nakon razočaranja u Europi.
U klub je iz Šibenika došao Kristijan Lipar koji bi trebao biti pojaćanje na bekovskoj poziciji. Njegov nastup očekuje se već u subotu u prvom kolu.
Utakmica protiv Budve igra se u subotu 7.10. na bazenu na Savi s početkom u 18 sati. Utakmicu će suditi Joško Prančić iz Splita i Siniša Matijašević iz Herceg Novog. Delegat utakmice biti će Mladen Prvan.
Ulaz na utakmicu je besplatan te dođite podržati našu momčad na početku Lige.