Posjeti HAVK Mladost web-shop

Ždrijeb kvalifikacijskih skupina Kupa Hrvatske

event 16.10.2020.

U prostorijama sjedišta Hrvatskog vaterpolskog saveza u Zagrebu, održan je ždrijeb kvalifikacijskih skupina Hrvatskog kupa za seniore, sezona 2020./21. Finalisti prošlogodišnjeg Kupa, HAVK Mladost i Jug AO nositelji su ždrijeba stoga će se kvalifikacijski turniri koji su na rasporedu od 4. do 6. studenog 2020. odigrati u Zagrebu odnosno Dubrovniku. Skupina A – Mladost, Jadran, […]

U prostorijama sjedišta Hrvatskog vaterpolskog saveza u Zagrebu, održan je ždrijeb kvalifikacijskih skupina Hrvatskog kupa za seniore, sezona 2020./21.

Finalisti prošlogodišnjeg Kupa, HAVK Mladost i Jug AO nositelji su ždrijeba stoga će se kvalifikacijski turniri koji su na rasporedu od 4. do 6. studenog 2020. odigrati u Zagrebu odnosno Dubrovniku.

Skupina A – Mladost, Jadran, Mornar BS, POŠK i Medveščak.

Skupina B – Jug Adriatic osiguranje, Solaris, Primorje EB, Galeb MR, Zadar 1952 i KPK.

Po dva prvoplasirana kluba iz svake skupine plasirat će se na završni turnir Hrvatskog kupa, a koji je na rasporedu 28. i 29. studenoga 2020. Završni turnir Kupa odigrat će se u Šibeniku ili Rijeci, o čemu će odluku donijeti Upravni odbor Hrvatskog vaterpolskog saveza.