Posjeti HAVK Mladost web-shop

Zoran Bajić: Bilo kakva pobjeda protiv Palerma bila bi uspjeh

event 26.10.2021.

U srijedu 27.10. u 20:30 HAVK Mladost dočekuje Telimar Palermo u četvrtfinalu Eurokupa. Gosti sa Sicilije su vrlo dobra talijanska momčad i susret(i) protiv njih su pravi izazov za Žapce da daju sve od sebe. Nakon lagane pobjede protiv POŠK-a u Prvenstvu Hrvatske, mladostaši dočekuju talijanski Palermo, momčad koja je u posljednjem kolu talijanskog prvenstva […]

U srijedu 27.10. u 20:30 HAVK Mladost dočekuje Telimar Palermo u četvrtfinalu Eurokupa. Gosti sa Sicilije su vrlo dobra talijanska momčad i susret(i) protiv njih su pravi izazov za Žapce da daju sve od sebe.

Nakon lagane pobjede protiv POŠK-a u Prvenstvu Hrvatske, mladostaši dočekuju talijanski Palermo, momčad koja je u posljednjem kolu talijanskog prvenstva na svom plivalištu remizirala protiv Trsta; rezultat je bio 8:8.

Kapicu Palerma će u srijedu nositi i dvojica bivših mladostaša – Vlahović i Bašić. Baš je Vlahović bio sjajno raspoložen protiv Trsta jer se čak 4 puta upisao u strijelce, a jedan gol u tom susretu postigao je i Bašić.

“Palermo je ozbiljna talijanska momčad, na papiru i jača od nas u ovom trenutku. Osim našeg dvojca i Amerikanca Irvinga tu je još nekolicina vrlo dobrih igrača. U sastavu imaju četiri talijanska reprezentativca – vratar Nicosia, Del Basso, centar Marziali i drugi centar Occhione. Analizirali smo ih i uočili neke detalje koji su pomalo atipični i na koje ćemo ukazati našim igračima. Zahtjevan su protivnik i bilo kakva pobjeda u prvom susretu bi za nas bila uspjeh.”, istaknuo je trener Bajić koga smo zatekli upravo dok je gledao snimke nedavnih susreta Telimar Palerma.

Iz sastava Mladosti će i u susretu protiv Palerma izostati kapetan Marcelić, dok se Fabris oporavio od ozljede i biti će u momčadi.

Uzvrat u Palermu je za dva tjedna.