Posjeti HAVK Mladost web-shop
Prelazak iz HAVK u ŽVK

Zoran Bajić na klupi Žabica

event 22.06.2024.

Zoran Bajić, najtrofejniji trener seniorske momčadi našeg kluba u ovom stoljeću (1 naslov prvaka Hrvatske, 2 Hrvatska kup i 2 Premier regionalne lige), prošle je klupske sezone nakon početka na klupi seniora, uspješno vodio mlađe juniore našeg kluba

Podsjetimo, ovaj je uzrast našeg kluba osvojio na državnom prvenstvu drugo mjesto i srebrnu medalju. U sljedećoj će sezoni Zoran Bajić preuzeti kormilo vaterpolistica ŽAVK Mladosti odnosno prvi put u trenerskoj karijeri preuzeti neki ženski sastav.

– Nisam dosad vodio vaterpolistice, ali mladostašice sam pratio i prošle sezone i ranije jer ipak smo i na istom bazenu, tako da mi nisu baš nepoznanica. Za mene je to i novi izazov, ali njega se sigurno ne bih prihvatio da nisam u njima vidio, prepoznao enormnu volju, htijenje, raspoloženje za radom – rekao je Zoran Bajić.

No, prije nego li se posveti Žabicama, ne zaboravimo da je Zoran Bajić i izbornik hrvatske reprezentacije do 19 godina, a koja početkom rujna (1. – 7. IX.) ima nastup na Europskom prvenstvu u bugarskom gradu Burgasu.