Posjeti HAVK Mladost web-shop

Zoran Bajić: Vjerujemo u novu pobjedu u gostima

event 23.10.2019.

Vaterpolisti Mladosti u petak imaju priliku upisati nova tri boda u Regionalnoj vaterpolo ligi. Žapci putuju u Split gdje igraju s Jadranom, a TV prijenos je od 20 sati na Arena Sport 2. Iako je u posljednjem međusobnom susretu u Kupu RH uvjerljivo slavila naša momčad rezultatom 17:11, trener Zoran Bajić svjestan je da ih […]

Vaterpolisti Mladosti u petak imaju priliku upisati nova tri boda u Regionalnoj vaterpolo ligi. Žapci putuju u Split gdje igraju s Jadranom, a TV prijenos je od 20 sati na Arena Sport 2.

Iako je u posljednjem međusobnom susretu u Kupu RH uvjerljivo slavila naša momčad rezultatom 17:11, trener Zoran Bajić svjestan je da ih očekuje teško gostovanje.
“Smatram da je Jadran do sada imao čitav niz teških utakmica i da na njihovu žalost ne postižu rezultate, ali su u svakom slučaju igrački vrlo dobri. Čeka nas u Splitu teško iskušenje, te sam siguran da će domaćini biti agresivni, čvrsti, borbeni od početka i da će nas pokušati iznenaditi. Ali i mi smo u dobroj natjecateljskoj formi i s pravom vjerujemo u novu pobjedu u gostima.” – izjavio je trener Zoran Bajić.
Žapci nakon pet kola s maksimalnim brojem bodova (15) predvode ljestvicu Regionalne vaterpolo lige. Uz samo prvo mjesto na tablici, navijače Mladosti veseli i dominacija kojom je Mladost došla do bodova. Žapci su zabili 86, a primili samo 29 golova. Upravo ih ova impresivna gol razlika stavlja na prvo mjesto ispred Juga koji ima isti broj bodova.
Nakon Jadrana, Žapci se okreću Ligi prvaka i susretu s moćnim talijanskim Pro Reccom koji se u srijedu 30. listopada od 20.30 sati igra na bazenu Mladost. Ulaznice za tu utakmicu potražite u sustavu ulaznice.hr.